NIKE JORDAN HERST 2020 COLLECTION bekend gemaakt

NIKE JORDAN HERST 2020 COLLECTION BEKEND GEMAAKT

Als jij een fan bent van Jordans, ga er dan maar eens goed voor zitten want de Jordan herfst collectie is bekend gemaakt.
Maarliefst 12 Retro modellen zullen dit jaar nog uitkomen.

VROUWEN AIR JORDAN I HI OG
Dit exclusieve model voor dames is een alternatieve variant op de 2019 Satin Black Toe-kleurstelling van Jordan Brand, met een mix van satijn, namaakslangenleer en leer in tijdloze zwarte en rode kleurvlakken.

AIR JORDAN I RETRO HI OG CO.JP
De Air Jordan I HI OG CO.JP is alleen beschikbaar in Japan toen hij voor het eerst werd uitgebracht in 2001 en keert in 2020 terug voor een wereldwijde lancering. Metallic zilver domineert het bovenwerk en wordt aangevuld met een zilveren Jumpman hangtag en speciale CO.JP-inlegzolen. Alleen in Japan wordt deze versie van de Air Jordan I verkocht in exclusieve zilveren koffers genummerd 1 tot en met 2.020.

AIR JORDAN I HI OG
Geïnspireerd door de snelle hoofdstad van Japan, combineert deze Air Jordan I HI OG moderne kleuren met klassiek vakmanschap.

AIR JORDAN I RETRO HI OG
De herfst 2020-editie van de Air Jordan I HI OG eert het erfgoed van Jordan Brand door bekende kleuren op een nieuwe manier te gebruiken: een witte teendoos contrasteert met grijze en rode leren overlays en een zwarte Swoosh voor een klassieke look.

AIR JORDAN III RETRO VOOR DAMES
Deze Air Jordan III Retro, exclusief voor dames, heeft een wit bovenwerk van getrommeld leer met hits van Orange Orange door de inlegzool, oogjes en tussenzool. Deze iteratie heeft een iconische olifantenprint op de teen en hiel en wordt gecompleteerd door een Laser Orange Jumpman ‘Air’-hangtag.

AIR JORDAN III
Deze Air Jordan III heeft een bovenwerk van echt leer van OG en heeft een ruwe, met denim afgewerkte olifantenprint geïnspireerd op Japan op de hiel, teen en oog. Het model heeft een doorschijnende Nike Air- en Jumpman-hiellusjes en wordt geleverd in een speciale verpakking van denim met olifantenprint. Een exclusief model dat alleen in Japan verkrijgbaar is, heeft Japanse Nike Air-branding op het hiellipje.

AIR JORDAN V RETRO
Voortzetting van de viering van het 30-jarig jubileum van Air Jordan V, de herfst 2020-iteratie is gekleed in een geheel groen premium suède bovenwerk met gele accenten en een zwarte reflecterende tong. Het model heeft ook een OG-vetersluiting en een doorschijnende buitenzool en wordt aangevuld met een geweven jock-tag op de hiel.

AIR JORDAN VI RETRO VOOR DAMES
Een ander exclusief model voor dames, deze Air Jordan VI Retro maakt gebruik van een mix van kleuren en materialen, waaronder transparante TPU op de tussenzool en treklip, grijs rubber op de tong, zwart suède op de teen en vamp en een metalen Jumpman hangtag. Inspirerende berichten die op de inlegzool zijn gedrukt, zijn onder meer ‘Wees vriendelijk’, ‘Omarm uniek’ en ‘Verspreid liefde’.

AIR JORDAN XII RETRO
Trouw aan de OG heeft deze Air Jordan XII een bovenwerk van echt leer en het OG-hagedissenpatroon op het spatbord. De schoen heeft, net als het origineel, matte metalen oogjes, een doorschijnende buitenzool met een koolstofvezel schachtplaat en OG-verpakking.

AIR JORDAN XII RETRO
Een tweede colorway draait het retro-silhouet met een geverfd indigo blauw lederen bovenwerk, terwijl de mudgaurd het OG-hagedispatroon heeft. De schoen heeft mat afgewerkte metalen oogjes met een koolstofvezel schachtplaat en OG-verpakking.

AIR JORDAN XIII RETRO
Deze kijk op de Air Jordan XIII heeft een bovenwerk van echt leer van OG bovenop de iconische panterpootachtige buitenzool. Met een bekend holografisch oog, koolstofvezel schachtplaat en frisse reflecterende zilveren biezen aan de bovenkant, wordt deze retro-take compleet met OG-verpakking.

AIR JORDAN XIV RETRO
Met een frisse kleurstelling op het OG Air Jordan XIV-model, gebruikt deze editie echt leer voor het bovenwerk en heeft een glanzend afgewerkte tussenzool, koolstofvezel schachtplaat en OG-verpakking.

Deel dit bericht!
X