“QUAI 54” Jordan

QUAI 54” is ’s werelds grootste straatbasketbal-wereldtoernooi dat in juli in Parijs, Frankrijk, wordt gehouden.
De Quai 54 is het enige streetballtoernooi dat wereldwijd wordt gesponsord door Jordan Brand. Opgericht door Hammadoun Sidibe, wordt het sinds 2002 elke zomer in Parijs gehouden sinds 2002. 20.000 fans krijgen gratis toegang en kijken naar het tweedaagse basketbaltoernooi, inclusief een slam dunk-wedstrijd. [1]De locatie is elk jaar de Place de la Concorde, Parijs, die heel dicht bij de Eiffeltoren in het achtste arrondissement van de stad ligt.


Elk jaar brengt het merk JORDAN verschillende “QUAI 54” -modellen uit voor dit evenement en ook in 2020 zal dit niet ontbreken in Parijs
Voorgaande jaren zijn de “AIR JORDAN 1 QUAI 54″ en “AIR JORDAN 3 QUAI 54″ als releases uitgekomen , en deze keer in 2020 wordt er gebruik gemaakt van de “AIR JORDAN 1″ en een “AIR JORDAN 6″ om het evenement wat extra promotie mee te geven.
Elk jaar wordt een ontwerp met levendig roze, blauw en geel gebruikt, de kleuren van de “QUAI 54” -wedstrijd, maar dit keer wordt een ontwerp aangenomen dat de andere kant van het event laat zien.
Het bovenwerk is geverfd in een lichte Sail colorway en bruin wordt gebruikt voor de tong en voering. Een unieke textielgrafiek is aan de zijkant gegraveerd en een rubberen zool is bevestigd om een ​​actief gevoel te creëren.

Quai54 Jordan 1
Quai54 Jordan 1
Quai54 Jordan 6
Quai54 Jordan 6
Quai54 Jordan zool
Quai54 Jordan zool

Dit model staat in onze hyper release overzicht. Zodra de eerste raffles zicht aandienen kan je die daar meteen terug vinden. De release date staat gepland voor 18 juli.

Deel dit bericht!
X