Nike Air Max 1 ‘Multi’

2020 is tot dusver niet echt het jaar van de Air Max 1 liefhebber hier in Nederland en landen om ons heen. Ondanks dat dit één van de populairste Nike modellen zijn, zijn er slechts enkele Nike Air Max 1 Releases, zoals de Air Max 1 DNA CH.1 Purple en de optie op de website van Nike voor een Nike By you geweest in 2020.

Na lang wachten is er dan eindelijk wat licht aan het einde van de tunnel en verschijnen er weer wat nieuwe colorways en collabs die dit jaar nog gaan uitkomen.
Ongeveer 2 weken geleden is bekend geworden dat er een Denham x Nike Air Max 1 model in Augustus gaat verschijnen (klik hier voor de kans op een early access) en ook de eerder aangekondigde Air Max 1 modellen met ( Groen en Bordeaux ) met mini swoosh worden over niet al te lang verwacht. De geruchten gaan dat deze op 30 juli de markt op komen als shockdrop.

Nike Air Max 1 ‘Multi’

Na vandaag hebben we nog een model onder ogen gekregen die elke Nike Air Max 1 liefhebber hart sneller doet kloppen. De Nike Air Max 1 ‘Multi’.
Dit vrolijke kleuren pallet, die bestaat uit de materialen leer en suede, is een prima kanshebber voor een lente / Zomer knaller.

Zo is deze Air Max 1 voorzien van een zwart leren mudguard, blauw leren hiel en een oranje en gele upper. (geel voornamelijk rond de veters)
De midsole is voorzien van spikkels in verschillende kleuren die deze colorway het nodige karakter meegeeft voor een klassieker. De outsole is voorzien van alle kleuren die verder terug te vinden is op dit model wat hem, naar ons idee, echt helemaal afmaakt!

Productnaam: NIKE AIR MAX 90 “Multi”
Prijs: +/- €150,00
Kleur: Orange/yellow/blue/black multi
Style code: CZ8140-001

Bekijk hieronder alle foto’s van dit aankomende Air max 1 model.

Deel dit bericht!
X