Nike Air Max 1 PRM “Lemonade”

De Nike Air max 1, misschien wel de meest iconische Air max model uit de gehele Nike collectie leek dit jaar een beetje vergeten.
Met wat “simpele” releases zoals de Nike Air Max 1 DNA CH.1 pack en verder wat releases in voornamelijk de Verenigde Staten waren het vooral de Nike SB Dunk en de Air max 90 die niet aan te slepen leken. Die verder wel hele toffe releases heeft gebracht maar voor de Air max 1 liefhebber (zoals ik zelf) was het toch een beetje een zielig jaar.

tot vandaaaaaaaaagggggg………..

Nike Air Max 1 PRM “Lemonade”

De officieele aankonidiging van de (Tromgeroffel) NIKE AIR MAX 1 “Lemonade”. Een dag voordat de mussen dood van het dak lijken te gaan vallen.
Wanneer er temperaturen gehaald gaan worden waar ze in Spanje jaloers op zijn.
Slingert NIKE een verfrissende dorstlesser zo op ons bord. De geruchten gingen al een tijdje rond, het wachten was niet vol te houden en de hand op de knip voor deze release begon ook te vervelen. Maar nu gaat het toch echt gebeuren!

Nike is van plan deze zomer de Air Max 1 “Lemonade” opnieuw uit te brengen. Die oorspronkelijk deel uitmaakte van de Powerwall-collectie die in 2006 werd uitgebracht.
Een mega sneakerpack die zijn eerbetoon bewees aan alle air max modellen. Air max 1, Air max 90 en de Air max 97 zijn daar voorbeelden van die elke in 7 verschillende colorways werden gedropped. Zo ook de Air max 1 Powerwall Lemonade.

Colorway Informatie

Gekleed in een lemonade-, dennengroen- en True White-kleurenschema. Deze Nike Air Max 1 ziet er precies zo uit als het origineel en lijkt dus geen “Retro” release te worden waar normaliter wat verschillen met het origineel zichtbaar zijn. Verder heeft de Air max 1 “Lemonade” een pop-art-stijl “Air” die op de Quarter, hiel en over de layer doorloopt dit in contrast met groene accenten op de tong, de ogen en de veters. Een witte midsole bovenop een zwarte rubberen outsole met insoles bedekt met citroenen maakt het ontwerp compleet.

Close-up van de upper

Insole met citroenen print

Unieke Air logo op de hiel

Release datum en waar te koop!?

Op het moment van schrijven is er nog geen harde release datum bekend. Zoals eerder vermeld wordt deze o zo lekkere sneaker gedropped in de zomer van 2020.
Dat het op het moment zomer is en we in 2020 leven beloofd veel goeds op een snelle release.

Nike zal deze Air max 1 Classic hopelijk via meerdere kanalen dan enkel de SNKRS app gaan aanbieden om de kans op een COP wat groter te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan retailers als Afew store, Asphaltgold en Woei die vandaag ook de speciale Air Max 1 Anniversary “Magma Orange” en “Evergreen Aura” hebben mogen releasen.

Speciaal hiervoor hebben wij een “Sneaker shops” pagina waar je alle Sneakershops kan terug vinden die zich in Nederland bevinden of naar Nederland versturen. Deze lijst zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe sneaker shops. Zo willen wij iedereen de mogelijkheid geven om een goede kans te maken op deze schoen.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Sneaker nieuws, Raffle informatie of give-aways. Volg ons dan op instagram, twitter of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Select a Donation Option (EUR)

Enter Donation Amount (EUR)
Deel dit bericht!
X