Nike Air Max 1 – SNKRS APP Day

Alle Air max 1 liefhebbers, inclusief ikzelf, zullen hier rijkhalzend naar uitkijken.
Na een, voor NIKE begrippen, ontzettend lange stilte rond Air Max 1 releases in Europa komen er “leuke” colorways aan. Zoals duidelijk heeft Nike vooral 2020 gebruikt om andere modellen onder de aandacht te brengen. Waardoor de Nike air max 1 een beetje leek vergeten. Behalve de Air max 1 DNA pack en wat USA exclusives is het echt niet veel soeps. Tot deze week.

NIKE AIR MAX 1 SNKRS APP EXCLUSIVE

Na gister te hebben gemeld dat de Nike Air Max 1 “Lemonade” dropped in de zomer van 2020 zijn er vandaag afbeeldingen opgedoken van Air max 1 paartjes die waarschijnlijk zullen droppen op de Nike SNKRS APP day op 8 augustus. Na een grondige inspectie van de doos zie je er een scratch afbeelding opstaan. Het heeft er dan ook alles van weg dat je als een bezetene moet krassen om deze sneaker te unlocken.

Deze pack zal bestaan uit 2 colorways in de kleuren Brown en White waardoor je meteen klaar bent voor de herfst met deze colorways.
Zo heeft de Air max 1 “Brown”1 een volledig leren upper / mudguard en mesh toebox. Behalve de leren uitvoering is het logo op de hiel gedrukt in plaats van gesticked.

Het andere model, de Air max 1 White heeft veel weg van de Klassieker die in 2006 is gedropped in samenwerking met CLOT. Niet alleen een plastic toebox, ook een plastic ogende zijkant en upper completeren dite model. Voor de mudguard is gekozen voor een grijs leren uitvoering die alle materialen en kleuren bij elkaar brengt.

Hoe zien ze eruit?

Ga er maar eens goed voor zittten en aanschouw hier wat “gelekte” afbeeldingen van de paartjes die gaan droppen. Welke vinden jullie het tofst? Deel je mening op onze social medial kanalen, zoals instagram of twitter. Wil je op de hoogte blijven van de laatste sneaker releases en raffle nieuws? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis niks meer.

Deel dit bericht!
X