Releases 1 Mei – 7 Mei

Mei is eindelijk hier en begint aan een zeer opwindende start, die alleen al in de eerste week verschillende belangrijke releases inluidt. Van Nike SB tot Saucony, het lijkt erop dat elk merk helpt om het begin van de maand te vieren.

De week begint op een ietwat bitterzoete toon, aangezien Nike de Kobe 4 Protro “Mambacita” uitbrengt ter ere van de verjaardag van Gigi Bryant. Diezelfde dag kunnen we ook de LeBron NXXT Gen “Light Orewood Brown”, de adidas Trae Young 2 “Better Scarlet” en verschillende kleurstellingen van de Nike Gamma Force verwachten. Een beetje vooruitkijkend, zal Alexis Sablone dinsdag haar kenmerkende schoen bij Converse introduceren, Nike zal nog een Air Force 1 “Kleur van de maand” uitbrengen en Aime Leon Dore zal hun kijk op de 1906R leveren.

Tot slot markeert zaterdag de lancering van een van de meest verwachte sneakers van 2023: de Jarritos x Nike SB Dunk Low. En als je toevallig een L neemt, kun je de klap verzachten door de Air Jordan 1 “Elephant Print”, de Jae Tips x Saucony Grid Azura 2000 of een van de vijf adidas Humanrace Sambas uit de “Colors by Pharrell” op te pakken. pak. Voor details over en links naar al het bovenstaande en meer, kijk vooruit naar de beste releases van 1 mei tot 7 mei.

Nike Kobe 4 Protro “Mambacita”Happy birthday, Gigi.

Nike LeBron NXXT Gen “Light Orewood Brown”

adidas Trae Young 2 “Bold Gold/Better Scarlet”Straight from the A.

Nike Gamma Force

Nike Dunk Low “Woodgrain”

Converse CONS AS-1 Pro

Air Jordan 2 “Cool Grey”

Nike Ja 1 “Trivia”

Nike Air Force 1 “Color of the Month”

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart