Editor Choice

Waar koop je de Jarritos x Nike SB Dunk Low

Het gerucht ging voor het eerst eind september 2022 en de Jarritos x Nike SB Dunk Low wordt volgende week eindelijk uitgebracht. GeĂŻnspireerd door het erfgoed van het Mexicaanse drankenbedrijf, dat de afgelopen twee decennia door skaters in de VS is omarmd, voegt de samenwerking twee ogenschijnlijk verschillende werelden samen.

Sinds 1950 levert Jarritos frisdranken met een natuurlijke smaak aan talloze consumenten over de hele wereld. “Deze samenwerking stelt ons in staat meer consumenten te bereiken die op zoek zijn naar authentieke producten met een rijke geschiedenis en een diepgewortelde cultuur”, aldus Eric Delamare, marketingdirecteur van Jarritos in een officieel persbericht. Qua kleur is de nieuwste release van Nike SB Dunk ongetwijfeld “Jarritos” -geĂŻnformeerd. Schone “witte” leren basissen vormen het toneel voor “Phantom”-gekleurde canvaspanelen rond de teen, langs de tong en over de hiel. De lichtgrijze tint trekt een directe lijn naar de canvas tassen die worden gebruikt om het verse fruit te oogsten dat Jarritos gebruikt voor zijn drankjes. Ondanks het gebrek aan duurzaamheid verbergt het stoffen materiaal een levendige ‘Safety Orange’-tint die met slijtage naar boven komt, wat het erfgoed van het Mexicaanse merk verder promoot. Andere opvallende details van de Jarritos SB Dunk zijn: een speciaal logo op het tonglabel en de inlegzool, het Jarritos-kan-embleem op de laterale hiel en een all-over print op de inlegzolen. Daarnaast levert de link-up een kledingcollectie met T-shirts, hoodies en overhemden met een button-down kraag.


Jarritos Dunk: prijs en releasedatum
De speciale samenwerking wordt op zaterdag 6 mei uitgebracht in geselecteerde skatewinkels. In tegenstelling tot andere high-heat releases, organiseren de meeste retailers lokale loterijen, dus plan dienovereenkomstig. De SB Dunk Low van Jarritos komt op woensdag 10 mei uit via de Nike SNKRS app

Sneakerheads
Logo
Shopping cart