Travis Scott x PlayStation x Nike Dunk Low onthuld

Na een samenwerking met McDonalds om fans letterlijk te laten proeven van zijn favoriete quarter pounder met spekmaaltijd, richt de wereldberoemde artiest Travis Scott nu onze blik weer op zijn aanstaande schoenensamenwerkingen.

In samenwerking met Nike lijkt het erop dat de in Houston geboren artiest zal gaan samenwerken met de Japanse videogame-opdruk Playstation om samen te werken aan de immer populaire Nike Dunk Low. Een zwart-witclip van 37 seconden, die vandaag via Instagram wordt gepest, toont delen van verschillende Playstation-medewerkers die zijn eerdere Jordan 1 Low-samenwerkingen rocken, en eindigt met Scott zelf die het mysterieuze paar rockt terwijl hij de nieuwe PS5-console opstart. Voor zover we weten, lijkt de iteratie te zijn gemaakt met een lichtgrijze basis, engelachtige overlays en zwarte swooshes, waarvan de laatste aan de zijkant is omgekeerd om consistent te blijven met zijn eerdere AJ1-creaties.

Bovendien zijn de laterale hakken gemarkeerd met het Playstation-embleem als een knipoog naar de samenwerking. De laatste keer dat Playstation aan Nike werd gekoppeld, was terug in maart voor Air Max 90s voor het debuut van MLB the Show 20, maar als dit paar een retailrelease ziet, is de kans groot dat de opwinding hierover enorm zal zijn. Bekijk hier een eerste blik en blijf op de hoogte terwijl we meer informatie verzamelen over de officiële lancering.

Volg ons op instagram om op de hoogte te blijven van alles omtrent hyped sneakers en voor je meest complete raffle-lijsten.

Deel dit bericht!
X