Nike SB Dunk High “Invert Celtics”

De Nike SB Dunk High “Invert Celtics” maakt deel uit van een aankomend Nike SB “Invert Pack” dat dit najaar zal verschijnen.
Gekleed in een kleurenschema van Black, Pink Rise en Lucky Green. Deze Nike SB Dunk High is voorzien van Celtics ‘groen en wit leer aan de mediale zijkanten, terwijl de rest van de schoen is bedekt met roze en zwart suède. Wanneer u de kleuren op uw camera of telefoon omkeert, ziet u de kleuren omgedraaid, wat hieronder wordt weergegeven.

Net zoals de Boston Celtics op het punt staan overweldigd te worden door de Miami Heat in de Eastern Conference Finals van de NBA, geeft deze hoog uitgesneden SB Dunk’s wit / groen lederen mediale kwart en kraag de rest van het bovendeel af aan een mengsel. van ruige roze en zwarte suède – de eerste omvat spatborden, eyestays, swooshes, hieloverlays / lipjes en kraagflappen, terwijl de laatste de laterale helft van de kraag en het kwart plus de toeboxes siert. Zwart en roze zijn ook samengebracht op het stoffen tonglabel.

Onderaan ronden zwarte tussenzolen en roze buitenzolen de wilde look af. Hoewel de vreemde mix van paletten op het eerste gezicht misschien niet logisch lijkt vanuit een ontwerpstandpunt, is het in feite helemaal trouw aan zijn naam: als je de kleuren van de schoen op je telefoon of digitale camera omkeert, zal het een exacte tegenovergestelde look, zoals hieronder te zien.

Deel dit bericht!
X