Released de AIR JORDAN 1 HIGH ‘DARK MOCHA’ 20 november?

De AIR JORDAN 1 HIGH ‘DARK MOCHA’, misschien wel de release waar iedereen met smart op zit te wachten blijkt nu een release datum te hebben.
Althans, als we de website van Footlocker moeten geloven. Die geven aan dat de release plaats vindt op 20 november om 09:00

Na eerdere uitgestelde releases en een hele lastige release in de USE blijkt Europa nu eindelijk aan de beurt te zijn.

Vroege mock-ups toonden het paar in een eenvoudigere, tweekleurige kleurencombinatie, maar een eerste blik op de Jordan 1 retro onthulde een vertrouwd, geliefd arrangement binnen de geschiedenis van het silhouet. “Zwart” echt nubuckleer over de voorvoet en langs de tong verwijst naar het debuutjaar van het model. Het genieten van een ‘Sail’-tint die verscheen op enkele van de meest gehypte Jordans van het jaar, terwijl enkelflappen en het onderste hielpaneel de titulaire’ Dark Mocha’-tint hebben die onmiddellijk vergelijkingen met Travis Scott’s samenwerking uit 2019 rechtvaardigde Onder de voeten kiezen zooleenheden voor de bruine kleur in plaats van een gebroken witte tussenzool en een “zwarte” buitenzoolcombinatie.

Deel dit bericht!
X