J Balvin x Air Jordan 1 “Colores Y Vibras Released op 8 december

J Balvin en NIKE, Inc., die voor het eerst werd geleaked in februari voorafgaand aan zijn Super Bowl LIV-halftime-show, lanceren eindelijk hun opvallende Air Jordan 1 “Colores Y Vibras” -samenwerking op 8 december. Op zowel snelle als grondige blikken is de kijk van de Colombiaanse kunstenaar op de eerste kenmerkende sneaker van Michael Jordan anders dan alle andere retro modellen. “Ik dacht erover na hoe ik een ontwrichtende Jordan 1 zou kunnen ontwerpen,” zei Balvin.

Maar zelfs als de maker van ‘Mi Gente’ simpelweg subtiele veranderingen had aangebracht in het geliefde silhouet, zou zijn samenwerking met Jordan Brand alleen al opmerkelijk zijn geweest, aangezien hij de eerste Latino-artiest was die samenwerkte met de dochteronderneming van Nike. Het bovenwerk van het paar is gemaakt van canvas, dat is ondergedompeld in een regenboogpalet en schijnbaar lukraak is bijgesneden. Afgeronde enkelflappen en gekartelde randen vertegenwoordigen echter Balvins energie. Elders vervangt het smiley-logo van de kunstenaar de standaard Jumpman-branding op de tong van de linkerschoen; het komt ook in patch-vorm aan, naast verwisselbare Jumpman-, basketbal- en bliksemschichtopties waarmee dragers zich uniek kunnen uiten.

Om het paar af te ronden, kiezen zoolunits voor een ongewoon roze arrangement dat verder geïnspireerd is door Balvins ontwerpbenadering en de namen van zijn laatste twee albums: “colores” en “vibras” (“colours” en “vibes”).

Deze excentrieke sneaker zal releasen via onderstaande Europese resellers:
Amongst Few, Bastille, Bottega Back Door, BSTN, Concepts, Dover street market, End Clothing, Footdistrict, Footpatrol, Kickz, Offspring, Oneblockdown, Opium, Overkill, Patta, Shinzo Paris, SVD, Slamjam, SNS, Solebox, Titolo en waarschijnlijk nog veel meer resellers.

Hou daarom onze Hyped raffles page in de gaten voor een compleet overzicht van alle raffles

Deel dit bericht!
X