SUPREME x NIKE SB DUNK LOW OG QS “GOLD STARS”

Met de 35ste verjaardag van de geboorte van de Dunk serie in 1985, vindt een ongekende “DUNK-boom” plaats in de huidige sneaker-scene. In 2020, “CHUNKY DUNKY” in samenwerking met ijs fabrikant BEN & JERRY’S, “DENIM GUM” (denim gom) met “sashiko” in denim materiaal, AIR JORDAN “CHICAGO” colorway die 1 op 1 was overgenomen Tot nu toe was de Dunk vooral populair als skateboardschoen, maar nu is het een ware eye-cather geworden en de resell op deze sneakers is bijna niet bij te houden.

Het aanbod werd de afgelopen maand onthuld in “Black” en “Mean Green” en een “Barkroot Brown” colorway. Net als bij de eerdergenoemde, worden de overlays behandeld met een luxe krokodillenstructuur; deze wikkelen de neus, de oogbescherming en de toebox, en eindigen bij de Swoosh waarvan de boog over een middenpaneel ligt beladen met sterren. Dit is een verwijzing naar vroegere Highs en verfraait de sneaker als aanvulling op het supreme logo en de Nike-logo’s op de tong en het hiellipje.

Zoals het er nu naar uitziet gaan deze sneakers gereleased worden in Augustus 2021. Hou vooral onze hyped releases pagina in de gaten voor wanneer er een exacte release datum bekend is.

Bekijk hieronder alvast wat afbeeldingen om lekker in de stemming te komen.

Deel dit bericht!
X