Air Jordan 1 Mid “Banned” Dropped morgen via de Nike app

Air Jordan 1 Mid “Banned”

Hoewel zeker niet zo populair als zijn high-top tegenhanger, heeft de Air Jordan 1 Mid opmerkelijk succes geboekt door middel van close-emulatie – zijn releases citeren vaak bestaande notabelen al in 1985. Het nieuwste eerbetoon van het silhouet, dat zo dicht bij identiek zonder 1: 1 te zijn, maakt gebruik van de geliefde en altijd beruchte “Banned” colorway als laatste voorbeeld. Hoewel het een sprekend beeld is van zijn inspiratie, past het paar merkbare, zij het enkele, tweaks toe op de algehele sjabloon. Toe boxen, enkelflappen, hieltellers en zelfs de treden krijgen het gewaagde rood zoals verwacht, maar nu zijn de oogsteunen nieuw gekleurd om bij elkaar te passen. Aangrenzende zwarte veters en tongen leiden tot contrasterende Jumpman-insignes, waardoor de uitvoering weer op het goede spoor komt in termen van bekendheid. Neuskappen, middenpanelen en het Wings-logo langs de zijkant volgen het voorbeeld en maken zo af wat in feite de meest toegankelijke “Bred” Jordan 1 tot nu toe zal zijn.

Release info

Release Date: 30/11/2020
Price: €109,99
Style Code: 554724-074
Color: University Red/Black
Where to buy? Nike app, 09:00uur
https://www.nike.com/nl/t/air-jordan-1-mid-schoen-D3DnDx/554724-074

Deel dit bericht!
X