Ambush x Nike Dunk High “Cosmic Fuchsia”

Ambush x Nike Dunk High “Cosmic Fuchsia”

  • Release Date: 14/01/2021
  • Price: €200,00
  • Style Code:  CU7544-600
  • Color:  ACTIVE FUCHSIA/LETHAL PINK

Na vorige maand een reeks kleding met Lakers en Nets-thema te hebben laten vallen naast een ‘Zwart / Witte’ Dunk High, zijn Yoon Ahn en Nike (NYSE: NKE + 0,97%) van plan om een ander gezamenlijk schoenenproject te lanceren om 2021 te starten op de rechter voet. Aan dek voor de twee afdrukken is de AMBUSH x Nike Dunk High “Cosmic Fuchsia” die nu is onthuld door middel van officiële beelden.

Constructief gezien is deze specifieke vertolking verstoken van alle veranderingen ten opzichte van zijn voorganger, aangezien het nog steeds beschikt over leren basislagen, langwerpige hoogte, toegevoegde AMBUSH-branded lagere hiellichamen en uitspringende Swooshes die symbolisch zijn voor Japanse motoruitlaatpijpen. Het belangrijkste verschil hier is het gebruik van een monochroom motief, aangezien de titulaire tint de schoenen volledig van top tot teen overspoelt vanuit een extern standpunt. Er is een klein contrast in schakeringen tussen de overlays en de basis, maar dit is alleen merkbaar bij het bekijken van dichtbij.
Deel dit bericht!
X