Air Jordan 1 Low SE “Barely Green” komt in canvas met textuur en suède

Aan het begin van 2021 was het aantal Air Jordan 1 Mids en Lows verrassend minimaal. Maar na een paar weken om het nieuwe jaar in te breken, is het merk er weer mee bezig en biedt het nogal wat kleurstellingen voor beide hoogtes.

Hier ziet de low-top een verbeterde SE-variant van iets hogere kwaliteit, waarbij ‘Barely Green’ de controle over het bovendeel bijna volledig overneemt. Als het je echter niet wordt verteld, kan de bovengelegenheid iets wits bedriegen. Trouw aan de “Barely” in zijn naamgenoot, is de titulaire toon niet duidelijk in zijn groene pigment.

Dit vage kleurgebruik wordt overal in de constructie toegepast, waarbij het gladde leer van de overlays wordt verven, evenals het getextureerde canvas dat zowel de teenendoos als het middenpaneel omhult. Swooshes daarentegen schilderen hun robuuste lagen een schokkend zwart, terwijl de veters en het borduurwerk met vleugels enigszins vergelijkbaar opvallen in hun felroze schakeringen.

Ze zouden binnenkort beschikbaar moeten zijn op Nike.com, evenals bij de gebruikelijke selectie retailers.

Deel dit bericht!
X