AIR JORDAN 4 RETRO “UNIVERSITY BLUE” OFFICIËLE FOTO’S

Jordan Brand heeft opnieuw een samenwerking met Travis Scott ter inspiratie genomen. Ook het uitbrengen van een Mocha Air Jordan 1 die erg lijkt op Travis ‘felbegeerde AJ1, dit kan een normale tendens zijn waarbij de community waarschijnlijk zal opsplitsen in ondersteuning.

Deze Air Jordan 4 is echter moeilijk om niet van te houden. De sneaker is gekleed in University Blue, Tech Grey, White en Black voor dezelfde algehele look als de Cactus Jack 4’s. Hoewel er geen gelekte afbeeldingen zijn opgedoken, verwachten we een bovenwerk van University Blue suède met overal zwarte en grijze details.

Air Jordan 4 “University Blue”
Color: University Blue/Tech Grey-White-Black
Style Code: CT8527-400
Release datum: 30 maart, 2021
Retail Prijs: EUR 190

Deel dit bericht!
X