De Air Jordan 1 Mid “Dutch Green” komt met roze veters

De Air Jordan 1 Mid kende een druk 2020, en hoewel zijn kleinere en grotere tegenhangers al vroeg in het nieuwe jaar de krantenkoppen konden halen, is het model begonnen met het onthullen van een deel van zijn aanstaande selectie. Voorbeeld: een “Dutch Green / Black / Barely Green” -optie met bijzonder passende roze veters.

Vaag groen vormt het toneel voor overlays die zijn bekleed met een militaire kleding die doet denken aan toon. Profiel swooshes onderbreken echter de tweekleurige opstelling met hun grimmige “zwarte” contrast. Bovendien hebben veters en vleugels-insignes op de laterale enkelflap tinten roze die ongebruikelijk zijn binnen de Jordan 1-erfenis. (Travis Scott’s samenwerking vanaf 2019 omvatte beruchte extra veters in een roze tint.)

Onder de voeten behouden zooleenheden een eenvoudige kleurencombinatie die lijkt op wat is verschenen op enkele van de meest gewilde Dunk Low-paren van de afgelopen drie jaar. Een officiële lanceringsdatum is nog niet bekend, maar dit paar zal waarschijnlijk voor de zomer op Nike.com aankomen. Terwijl u wacht, kunt u hieronder genieten van afbeeldingen van het paar. Volgens bevestigde Jordan-releasedata is de Jordan 4 “UNC” vanaf 6 maart uitgesteld tot 30 maart.

Deel dit bericht!
X