De Air Jordan 4 “Taupe Haze” release is uitgesteld tot 27 februari

Nu NIKE, Inc. een succesvol jaar afsluit, heeft de Noord-Amerikaanse sportkledinggigant officieel en onofficieel een blik gedeeld op enkele van zijn Air Jordan-plannen voor 2021 en daarna. Onder de laatste categorie heeft de Air Jordan 4 “Taupe Haze” al talloze sneakerliefhebbers aangemoedigd om ongeveer EUR 200,00 opzij te zetten voor 28 januari 2021.

Op het eerste gezicht heeft het aankomende paar een veel ingetogener kleurenpalet dan degenen die dat wel hebben gedaan. is onthuld via geautoriseerde en onwettige kanalen. De titel ‘Taupe Haze’ werkt samen met ‘Oil Grey’ details om een ​​arrangement te creëren dat doet denken aan een mythisch paar van Vriend en Familie van Travis Scott.

Hits van “Infrared 23” over de tong en buitenzool wijken af ​​van de ingetogen schema’s die voorkomen in de samenwerkingscatalogus van La Flame. Toch is het meest opmerkelijke onderdeel van de Jordan 4 de gebarsten constructie in de voorvoet, middenvoet en tong.

Gezien het aantal aan slijtage onderhevige proposities die in 2020 zijn uitgebracht, is er gespeculeerd dat de onvolmaakte lambrisering eronder verschillende tinten kan laten zien

Deel dit bericht!
X