Deze Air Jordan 1 Low komt in “Tiffany” Dunk Vibes

erwijl de wereld wacht op een nieuwe Travis Scott-samenwerking, is de Air Jordan 1 Low geleidelijk verschenen in verschillende in-line, opmerkelijke kleurstellingen. Het nieuwste komt aan met een ‘Tropical Twist / Black’-palet dat doet denken aan een samenwerking van Diamond Supply Co. en Nike uit 2005.

Donkergekleurde overlays zitten bovenop een levendige’ Tropical Twist’-leren basis in een arrangement dat lijkt op de geliefde SB Dunk Laag “Tiffany.” Nylon tongen zien af van wallen of diamantafbeeldingen, maar zijn voorzien van tweekleurige branding. Profiel-swooshes geven de low-top Jordan 1 nog meer persoonlijkheid, omdat ze een lenteklaar verloop hebben. Zoolunits introduceren geen nieuwe flair, maar completeren het paar met een witte tussenzool / turkooisachtige buitenzoolcombinatie.

Deel dit bericht!
X