Eerste blik op de Air Jordan 1 Retro High OG “Shadow 2.0”

Aangezien de Neutral Grey Air Jordan 1 dit jaar een gedenkwaardige comeback maakt, zou het jammer zijn als het merk veel van hun even belangrijke OG’s zou weglaten. Nou, het lijkt erop dat dit (gelukkig) niet het geval zal zijn, aangezien er onlangs een zeer snelle glimp van een Air Jordan 1 “Shadow 2.0” is opgedoken.

Vergelijkbaar met het updateschema van de Shattered Backboard, is de 2.0 anders in naam, kleurblokkering en constructie. In plaats van het origineel bijna exact te volgen, laat het paar de grijstinten over van de teenendoos naar de suède overlays. Als zodanig is bijna alles, van de Swoosh tot de voorvoet, licht neutraal gekleurd, waarbij elk paneel contrasteert met dat van de zwarte nylon tongen en lederen armaturen eronder.

Deel dit bericht!
X