Off-White x Nike Air Jordan 4 About “Bread” Komt in Oktober 2021

OFF-WHITE x NIKE begon een samenwerking vanuit THE TEN-collectie, die een spectaculair debuut maakte in november 2017. Het was te zien in verschillende media en werd een groot nieuws met veel fashionista’s en entertainers en sneakerkoppen. Het is niet overdreven om te zeggen dat dit het populairste onderwerp op kledinggebied van de afgelopen jaren is.

Deze keer, van de samenwerking van OFF-WHITE en NIKE, gaat het gerucht dat “BRED” van AIR JORDAN 4 uitgebracht op de tentoonstelling van MCA Chicago in oktober 2021 zal worden uitgebracht! De AIR JORDAN 4 uitgebracht in mei 2019 is ontworpen met een kleurenpalet dat doet denken aan BRED. De TPU-delen aan de zijkant zijn veranderd in helder materiaal en de letters “AIR”, die hetzelfde samenwerkingsmodel lijken te zijn, zijn bij de hiel geplaatst. Afgewerkt in één paar dat OFF-WHITE lijkt te zijn.

Deel dit bericht!
X