Officiële afbeeldingen van de Nike Dunk High “Dark Russet”

Dankzij het momentum dat in 2020 is ingesteld, is de Nike Dunk High geen moment vertraagd toen we het nieuwe jaar ingingen.

Al in januari bood het silhouet een aantal aantrekkelijke kleurstellingen en dat zal het blijven doen met releases zoals deze onlangs onthulde “Dark Russet” kleurstelling. Ondanks het gebruik van de kenmerkende tweekleurige opstelling van het silhouet, is het paar nog steeds verreweg een van de meest unieke wat betreft niet-SB-aanbiedingen.

Over de hele constructie is het bovenwerk rijkelijk voorzien van suède, met de neus en contra het meest uitgesproken in hun textuur, harige buitenkant. Daarnaast blijven beide bovengenoemde overlays en de oogkleuren lichtbruin, in tegenstelling tot de zwarte basis waarvan het materiaal veel gladder is dan wat ernaast is. Elders eindigt de Swoosh langs de zijkant in een donkere aardetint, passend bij die van de veters en het “Nike” -logo hierboven op de tong.

Neem een ​​gedetailleerde blik op de “Dark Russet” Dunks hier, en als er geen vertragingen zijn, kan een release naar verwachting op 28 januari uitkomen bij Nike SNKRS.

Deel dit bericht!
X