Officiële afbeeldingen van de Nike Dunk Low “Medium Curry”

De Nike Dunk Low “Medium Curry” werd voor het eerst geteased in oktober 2020 en is onlangs op officiële afbeeldingen verschenen. Bekleed met tinten die doen denken aan de sausschotel die populair is in India en Japan, heeft het aanstaande paar een stoffen basis bedekt met suède panelen. Overlays hebben de titulaire ‘Medium Curry’-tint, terwijl de omliggende constructie zich overgeeft aan de tinten’ Sail ‘en’ Fossil ‘.

Het niet-Nike SB-voorstel voltooit zijn culinaire thema met een zool die de tussenzool in een gebroken witte tint dompelt, terwijl de Air Jordan 1-achtige buitenzool een diepbruine make-up draagt. De hoge respons op deze release is niet verrassend, aangezien het bovenwerk van volledig suède en de kleur zelf ons doen denken aan het Dunk-tijdperk van de late jaren 1990 en vroege jaren 2000, zoals de onlangs opnieuw uitgegeven “Ugly Dunkling”, de beroemde “Putty”, en veel meer.

Geniet van officiële afbeeldingen van het ingetogen, maar indrukwekkende paar hieronder, en anticipeer op de lancering van paren via Nike SNKRS in Azië vanaf 28 januari. Voor meer informatie over de meest populaire retroschoen van Swoosh, bekijk Dunk High “Vast Grey” in februari.

Deel dit bericht!
X