NIKE DUNK LOW ‘MICHIGAN’

In december 2019 liet Virgil Abloh zijn Off-White x Nike Dunk Low “Michigan” colorway vallen, die werd gevolgd door de terugkeer van de “Michigan” Dunk High in september 2020. In 2021 voegt Nike Sportswear de door OG geïnspireerde Dunk toe. Laag “Michigan” voor hun enorme line-up voor het nieuwe jaar.

Dit aanbod van de Nike Dunk Low heeft een Varsity Maize-bovenwerk van glad leer met een kenmerkende geperforeerde neus en Midnight Navy-overlays en Swoosh-logo’s. Navy gaat door op de binnenvoering, veters, gele tonglabels, hakken en rubberen buitenzool bovenop een witte tussenzool om het ontwerp af te maken.

Zoals de andere door de universiteit geïnspireerde Dunks onthulden, komt deze versie van de Dunk Low aan in een Nike-favoriete colorway. De tweekleurige “Varsity Maize / Midnight Navy” -combinatie is te zien over het hele bovendeel, waarbij de tinten tussen elkaar passen. Verwacht dat deze Dunk Low verkrijgbaar is in maten voor het hele gezin.

Colorway:Varsity Maize / Midnight Navy / White
Style :DD1391-700
Release Datum:2021
Retail prijs:$100

Deel dit bericht!
X