Nike Dunk low ” Sparten Green”

Vanaf de eerste blik op de aankomende releasedata van de sneaker voor het nieuwe jaar, lijkt 2021 de felbegeerde run van de Nike Dunk voort te zetten. Van verschillende samenwerkingen en unieke kleurstellingen tot een geruchten terugkeer naar Nike By You (voorheen Nike ID), sneaker-heads en casual fans hebben en zullen de kans krijgen om te genieten van de heropleving van een sneakerklassieker. Er zijn al vijf paar onthuld voor 2021. Net als zijn high-cut voorganger, zal de Nike Dunk Low worden uitgebracht in een op Michigan State Spartaans geïnspireerd kleurenschema.

De aankomende Nike Dunk Low “White / Green” zal in de eerste maanden van 2021 op Nike verschijnen

Colorway: White/Green
Style : CW1590-102
Release datum: Early 2021
prijs: $100

Deel dit bericht!
X