Nike geeft de Dunk Low Disrupt The Firecracker-behandeling voor Chinees Nieuwjaar

Nike komt met een reeks feestelijke schoenen voor de komende Lunar New Year-festiviteiten, en een van de inzendingen die in de schappen zal worden opgeslagen, is deze Dunk Low Disrupt “Firecracker” voor vrouwen. De levendige versie gaat vol gas met meerdere levendige tinten om in te kleuren in het bovenwerk, en wordt geleverd met unieke verpakking en verpakkingsdetails die helpen bij het weerspiegelen van het Chinese motief.

In tegenstelling tot zijn broer of zus in de Nike Dunk Low “Firecracker”, verlost deze iteratie de drukke graphics en concentreert zich in plaats daarvan op basislaagpanelen die zijn gestileerd met een schonere look. Een gewaagde rode tint vormt de teenboxen en de kwartdelen, terwijl stoffige roze suedes elkaar overlappen, de laatste met een geborduurd vuurwerklogo aan de achterkant. Meer heldere accenten zijn aanwezig op de enkelkragen die in geel zijn geverfd, evenals de tong / hiellipjes en swooshes die een backdropped zijn in hemelsblauw. Extra details om op te wijzen zijn die van de inlegzolen die ook vuurwerk-afbeeldingen bevatten, de tongen die een afbeelding weergeven van een meisje dat speelt met de feestelijke dreunende apparaten, evenals de touwveters die een vergelijkbare esthetiek kanaliseren als Travis Scott’s Nike SB Dunk-samenwerking.

Deel dit bericht!
X