Stussy brengt een beperkte reeks handgeverfde Nike Air Force 1s uit

Met de nieuwste Nike-samenwerking van Stussy introduceerde het merk hun hennepconstructie voor de Air Force 1. En dankzij het lichte textiel van de ‘Fossil’-colorway van de capsule kreeg het publiek de mogelijkheid om de schoen naar eigen smaak aan te passen. Nu, voor 2021, biedt de streetwear-afdruk hun eigen met de hand geverfde spins aan, elk rechtstreeks uit de handen van Lookout & Wonderland in LA. Zoals geplaagd via sociale media, zal de samenwerkende Air Force 1 in totaal vijf kleuropties hebben.

De eerder genoemde kunstpraktijk – die volgens Stussy gespecialiseerd is in plantkleur, medicijnen en vezels – heeft elke set met zorg behandeld, alles in tannines voorbereid en daarna langzaam in de planten in het bovendeel verwerkt. Naast hun onnavolgbare tinten en huidverzachtende eigenschappen, vertegenwoordigen de laatstgenoemde flora’s ook de vijf steden die zijn uitgekozen voor de historische ‘World Tour’ van het label.

Als je een paar voor jezelf wilt bemachtigen, wordt er op 29 januari om 19.00 uur op Stussy.com een ‚Äč‚Äčkleine batch beschikbaar gesteld.

Deel dit bericht!
X