alentijnsdag Nike Air Force 1 verschijnt met een liefdesbrief

Nu de All-Star Game uit 2021 is geannuleerd (ondanks dat de NBA over wat last-minute opties nadenkt), is de grote gelegenheid die plaatsvindt in de maand februari Valentijnsdag, een feestdag waar zowel nieuwe als oude stellen elkaar liefdevolle geschenken kunnen geven ( of wanneer eenzame singles die leegte kunnen vullen met een nieuwe levering).

Misschien heb je de Valentijnsdag Air Force 1 al gezien, een eenvoudige uitvoering met een geheel wit bovenwerk met een stromend rood hart met een hangende rand op de hiel. Deze AF1 is een beetje anders omdat hij een veel letterlijkere kleur krijgt met het roze suède en een felrode leren Swoosh, maar wat deze onderscheidt, is het speciale tonglabel dat ook dienst doet als liefdesbrief aan misschien wel de beste Nike-schoen ooit gemaakt .

Je kunt de tong echt openen door de knop los te laten, waardoor ‘True Love Since ’82’ op de rechterschoen en een roze hart met een Swoosh aan de rechterkant zichtbaar wordt. Ditzelfde detail is te zien op de Valentijnsdag Air Max 90 die enkele weken geleden werd onthuld, maar niets schiet een pijl in het hart zoals de AF1 dat doet. Een definitieve releasedatum moet nog worden onthuld, maar een daling in februari lijkt een veilige gok, behoudens extra uitstel

Deel dit bericht!
X