Buttery Popcorn vult deze Nike Air Force 1 Low

Het is lang geleden dat iemand een film in de bioscoop heeft gezien. Nu digitale vertoningen de nieuwe standaard zijn, moeten de meesten met plezier terugdenken aan hoe het kijken naar een film was vóór COVID. Zelfs Nike doet hetzelfde, hoewel ze hun frustraties ook kanaliseren in schoenen en veel colorways met hypergerichte inspiratie creëren.

Hier emuleert de Air Force 1 concessies omdat het een reeks grafische afbeeldingen en een kleurenschema draagt ​​dat overdreven boterachtige popcorn viert. Om te beginnen is de verbinding nogal subtiel, met het getrommelde leren bovenwerk volledig gekleed in een lichte crème die identiek is aan de gepofte pitten.

Witte swooshes, tussenzolen, veters en voeringen voegen een licht contrast toe naast donkerrode treffers op zowel de tong als de hiellip. De laatste zwaait met ‘NIKE’-branding die zo gedurfd is als retrofilm, terwijl de eerste dezelfde tekst toevoegt over een gestreepte achterkant, vergelijkbaar met de snackcontainers zelf. Elders bedekt een macro-opname van popcorn de binnenzool en komt de ingeslagen tekst in goud op de toonbank, eindigend met ‘Fresh Since ’82.’

Deel dit bericht!
X