Officiële afbeeldingen van de Air Jordan 1 Hi ’85 ‘Neutral Grey’

Met zoveel uitstekende releases die al in de boeken staan, wordt de Air Jordan 1 – in zijn verschillende vormen – opnieuw een hoofdprijs van het jaar. Ongetwijfeld hoog op de lijst met musthaves is de Air Jordan 1 Hi ’85 “Neutral Grey”, de waarheidsgetrouwe remake van Jordan Brand van de wit / grijze combinatie die in 1985 voor het eerst in de winkels belandde. The Hi ‘ 85 trim werd voor het eerst geïntroduceerd in februari 2020 als onderdeel van het New Beginnings Pack, toen Jordan Brand zijn meest accurate vertolking van de wereldwijd populaire sneaker ontketende, maar de Neutral Grey markeert de eerste dergelijke release van een originele colorway. Hier te zien in officiële afbeeldingen, richt de Air Jordan 1 Hi ’85 zich op nauwkeurige afmetingen, logovormen, enkelhoogtes, vormstukken voor tenen en materialen. Net zoals de Air Jordan 1 Retro High OG het publiek verbaasde bij de introductie in 2013, bevalt de Hi ’85 zowel oude als nieuwe Jordan-fanaten. Zoals eerder vermeld, is de “Neutral Grey” inderdaad een originele colorway, wat betekent dat deze fel zullen worden achtervolgd. Een releasedatum voor 10 februari is in gesprek, maar er is niets bevestigd. Maar de opkomst van Nike’s officiële afbeeldingen suggereert een release eerder dan later tegen de waarschijnlijke MSRP van € 200

Deel dit bericht!
X