Wasted Youth x Nike SB komt met geconstrueerde Dunk Low

Nike SB is dit jaar een rol geweest en het lijkt niet snel te vertragen. Met nog een andere gezamenlijke inspanning heeft Nike SB de Japanse ontwerper Verdy en zijn label Wasted Youth aangetrokken voor een patchwork geconstrueerd Dunk Low.

Door de iconische skate-sneaker als canvas te gebruiken, heeft Wasted Youth verschillende unieke designelementen toegepast. Eerst en vooral wordt het gebruik van patchwork over de bovenkant weergegeven, waardoor de manier waarop de verschillende panelen worden gesneden en gevormd, verandert. Nieuwe patches en overlays worden weergegeven op onorthodoxe gebieden, waaronder de teenbox en de hiel. Bovendien worden rode accenten weergegeven door verschillende stiksels, het meest prominent door de gestikte roos bovenop de verontruste Swoosh-branding. Wasted Youth-insignes op de hiel maken het ontwerp compleet.

Hoewel er nog niet veel bekend is over de samenwerking, verwacht je dat de Wasted Youth x Nike SB Dunk Low ergens begin 2021 op Nike zal verschijnen.

Deel dit bericht!
X