Air Jordan 1 Retro High OG “University Blue” release uitgesteld tot 6 maart

Ongetwijfeld een van de – zo niet de meest verwachte schoenen van het seizoen, de Air Jordan 1 “University Blue” heeft nogal wat geroezemoes gekregen sinds de onthulling. En hoewel oorspronkelijk verwacht werd dat ze eind februari zou verschijnen, is de colorway naar verluidt uitgesteld tot 6 maart. Aangekondigd naast de uitgebreide Spring-line-up van Jumpman, levert de colorway het gepatenteerde gebruik van het merk van de UNC-handtekening.

In tegenstelling tot de “Hyper Royal” die samenvalt, is de koele toon licht, aangebracht op een arrangement van premium suède overlays. Daaronder is glad leer met een witte tint, direct in contrast met de kraag, Wings-insignes en Swoosh die zich in donker zwart verkleden. Het enige dat hier ontbreekt, zijn de openlijke knipoogjes naar de universiteit zelf, maar dat laat ruimte over voor een aantal Tar Heels gemarkeerd als F&F exclusives en PE’s. Bekijk hieronder nog een gedetailleerde blik op de University Blue Air Jordan 1. Als de vertragingen niet aanhouden, kun je ze verwachten op Nike SNKRS en bij geselecteerde retailers komt de nieuwe releasedatum van 6 maart.

Deel dit bericht!
X