Nike Air Max 90 “Bacon”

Release datum
26 maart

Prijs
€140 

Style Code
CU1816-100

G

Vorig jaar werd het jubileum van de Nike Air Max 90 besteed aan het vieren van het origineel: de constructie, de kleurstellingen en de rijke geschiedenis. En hoewel we een paar nieuwe samenwerkingen zagen, waren het niets meer dan geruchten over een aantal aanstaande opwekkingen die de meest opgewonden reacties uitlokken. En nu, begin 2021, beginnen veel van deze lekken vorm te krijgen nu in de hand gemaakte beelden van de DQM x Air Max 90 "Bacon" retro eindelijk opgedoken zijn. Net als het origineel is het paar visueel geïnspireerd door het geliefde ontbijtproduct, sportieve roze leren swooshes en donkerrode suède aan de buitenkant. En hoewel de zijpanelen en de basis oorspronkelijk een vette kleur hebben, lijken ze hier veel minder verzadigd omdat ze sterker contrasteren met de kaki veters en bijpassende voering. Donkerbruine mallen maken de tooling vervolgens helemaal af en maken de constructie af bij de tooling, eye-stay, Air Max-branding en hiel.


begint op: 26 maart, 09:00
Online Release
Shipping

  • done


Begint op: 26 maart, 09:00
Online Release
Shipping

  • doneEindigt op: 26 maart, 12:00
Online Raffle
shipping

  • done


Eindigt op: 26 maart, 09:00
Online Raffle
shipping

  • done


Eindigt op:266 maart, 09:00
Online Raffle
shipping

  • done


Deel dit bericht!
X