A Ma Maniere komt met de Air Jordan 12 ‘Black/Burgundy’ en ‘White/Burgundy’

A Ma Maniere, een Atlanta-based shop, komt met een nieuwe Air Jordan. Na de recente A Ma Maniere x Air Jordan 4 ‘Violet Ore’ release in 2022, krijgt dit keer de Air Jordan 12 een make-over. De sneaker komt in twee colorways; de ‘Black/Burgundy’ en de ‘White/Burgundy’, en brengt ode aan “black women”. Beide colorways zijn voor de dames op 14 en 15 februari 2023 te verkrijgen. De general release vindt plaats op 24 februari 2023.

A Ma Maniere en Nike zijn geen onbekenden van elkaar. De twee brachten in de afgelopen jaren de Air Jordan 1, Air Jordan 2, Air Jordan 3 en Air Jordan 4 uit. Dit keer krijgt de Air Jordan 12 een make-over en komt de sneaker in twee colorways; de ‘Black/Burgundy’ en de ‘White/Burgundy’.

“She’s the Blueprint”

De release campagne van de sneaker komt met een bijbehorende film; “She’s the Blueprint”, gemaakt door The Whitaker Group. In de film brengt James Whitner een ode aan “black women” en uit hij zijn dankbaarheid voor hun inspanningen om stijl en sociaal bewustzijn vooruit te stuwen, binnen en buiten de fashionwereld.

Leave a comment