Air Jordan 3 “Reimagined” release in volledige kindermaat

De Air Jordan 3 “Reimagined” – net als zijn voorganger, de extreem populaire Air Jordan 1 “Lost & Found” – behoort tot enkele van de meest verwachte sneakers van zijn jaar. En gelukkig zijn volwassenen niet de enigen die van de release kunnen genieten, want er is ook bevestigd dat de colorway aankomt in volledige kindermaten.

De Air Jordan 3 “Reimagined”, die voor het grootste deel van 2022 en 2023 wordt geplaagd, is een uitbreiding op een van de nieuwere series van Jordan Brand, een waarin klassiekers een unieke draai krijgen. Voor MJ’s derde handtekening betekent dat een vintage-geïnspireerde make-over, met voorvergeelde tussenzolen onder een relatief getrouwe, zij het enigszins verouderde recreatie van de “White Cement” colorway.

Veel van de details die aanwezig zijn op de Air Jordan 3 “Reimagined” voor volwassenen zijn terug te voeren op zijn jongere, kleinere begeleidingen. De GS-, PS- en TD-paren doen allemaal denken aan kicks die veel, veel ouder zijn, hoewel niet alle constructie er retro uitziet. Vergeelde armaturen dienen alleen als finishing touch voor een bovenwerk dat bestaat uit ongerept, wit leer, grijs-op-zwarte olifantenprint en felrode accenten.