De Nike Air Max 90 Futura is te zien in een veelkleurige outdoorstijl

Futura-tooling heeft een vernieuwde esthetiek gegeven aan de brede Air Max-inspanningen van The Swooshes, waardoor een expressieve reeks ongelijksoortige texturen is ontstaan die het meest worden toegeschreven aan de Nike Air Max 90.

Hoewel het model onlangs heeft toegegeven aan een gereserveerd palet van primaire kleuren, heeft de nieuwste compositie geniet van een aardse kijk met levendige hits. Geïntroduceerd via een frisse witte mesh-basislaag, laten de gladde leren overlays van de voorvoet een simplistische ondertoon in grijstinten zien, terwijl een levendige wassing van vervaagde neon de omringende veterstructuur stimuleert in combinatie met knallen van oranje die de semi-doorschijnende eyestays verankeren. Gematchte kleuren in een meer levendige kijk langs de middenvoet Swoosh, swatches van “Volt” beginnen het suède spatbord over de volledige lengte te verlichten, bestaande uit een dominante olijfkleurige bemonstering, terwijl de zool onder de voet terugkeert naar de monochrome basis.

Elders omhult een zelden verbrande sinaasappel de punt van het loopvlak voordat pastellavendels de tegenoverliggende verfraaiingen van het paar bedekken langs de nubuck-tong en hiellipjes naast de aangrenzend geplaatste treklipjes. Terwijl we wachten op verdere releasedetails, kun je in de tussentijd genieten van officiële afbeeldingen van de Nike Air Max 90 Futura “Olive/Orange” hieronder.