Nike bungelt metalen bedels aan de Air Max 1 voor dames

Rondom de Air Max Day-festiviteiten komt er de hele maand maart een hele reeks exclusieve Air Max 1-releases voor dames binnen. Naast een klassieke “Safari”-editie en een “Animal Pack”-uitvoering, levert Nike een van de meest sierlijke edities tot nu toe.

Op basis van deze officiële afbeeldingen is er een waslijst met verschillende details in dit 35 jaar oude model gegoten. Een elegant, lentevriendelijk patroon is geschilderd op het canvas kwartpaneel en de hiel, terwijl een zachte lichte crème de suède tussenzool bedekt. Ondoorzichtige buitenzolen zijn getint met een regenboogkleurig verloop, terwijl de tong een gestructureerde voering heeft voor een premium effect. Ten slotte bungelen metalen bedels aan de buitenste helft van de hiel, waardoor het uiterlijk van een enkelbandje wordt nagebootst. Een definitieve releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar verwacht deze in maart 2023.