Product shots van de Air Jordan 3 “Reimagined”

De Air Jordan 3 Retro “Reimagined” is eindelijk opgedoken via officiële afbeeldingen voorafgaand aan de verwachte release in maart 2023. In navolging van de Air Jordan 1 “Lost & Found” uit november 2022, levert de nog niet uitgebrachte retro een “verouderde” kijk op een van de originele kleurencombinaties van de Jordan 3. Summit White, Cement Grey, Fire Red en Black komen samen in de boven- en zool van het paar, net als bij het originele ontwerp van Tinker Hatfield, hoewel hielpanelen, veteroogjes bij de middenvoet en tussenzoolcomponenten kiezen voor een licht vergeelde afwerking dat bereikt een vintage esthetiek. Branding op de rug bevat ook ‘NIKE AIR’-tekst in plaats van Jumpman-logo’s, wat de retro verder versterkt als een opnieuw ontworpen editie van Michael Jordan’s derde kenmerkende model. De meegeleverde hanglabels en de schoenendoos dragen ook bij aan de knipoog van de Air Jordan naar het verleden, net als de dichter bij de OG-designelementen op de sneakers. Geniet van officiële beelden van het paar dat voor je ligt, terwijl je wacht op een wereldwijde lancering op zaterdag 11 maart voor $ 210 USD. Bekijk voor meer informatie van NIKE, Inc. alle aankomende Air Max-releases voorafgaand aan Air Max Day 2023.