Bedels van slangenleer en brons zijn accessoires voor de Air Jordan 1 Low

Als het gaat om het exclusieve aanbod voor vrouwen, staat Jordan Brand erom bekend de esthetiek voor de dames te verbeteren, door premium verfraaiingen toe te voegen aan het groeiende aanbod van aanbiedingen van inclusieve afmetingen van de banner. Onlangs gaf de Air Jordan 1 Low een luxueuze kijk op de laatste, met een groot aantal ongelijksoortige stoffen in verband met het wereldwijde landschap van basketbalvelden.

Door de platte leren basislaag in een gitzwarte compositie te coaten, zorgt de pikdonkere introductie voor verdere duistere kleurovereenkomsten langs de veters, nylon tong en inlegzool voor het begin van een zwaar verduisterd ensemble.

Door de oorspronkelijke leren constructie te combineren met met marine behandelde nubuck-overlays, wordt een lichter kustblauw gebruikt met geaccentueerde stiksels door het hele onroerend goed van het paar in verband met het geklede getinte loopvlak onder de voeten voordat het zich concentreert op de geborduurde gevleugelde insignes van de hiel. Elders begint het model zich over te geven aan eersteklas bronzen tinten langs de Jumpman van de tong, veterpunten en de verwijderbare metalen hangers, terwijl imitatiekrokodillenleer de Swooshes op de middenvoet verankert in een glanzende afwerking voor een staaltje grandeur.

Een abstracte print van basketbalvelden buiten met trapeziumvormige sleutels over de inlegzolen in de reeks blauwe tinten van het silhouet, een verouderde “Sail” -tussenzool brengt een neutrale afsluiting van de nieuwste exclusieve inspanning voor vrouwen. Terwijl we wachten op verdere releasedetails, kun je in de tussentijd genieten van officiële afbeeldingen van de Air Jordan 1 Low “International Hoops” hieronder.