Nike SNKRS ontvangt maandelijks bijna 12 miljard bot-inschrijvingen. Dit is hoe Nike terugvecht

Het veiligstellen van grote sneaker-releases is al een uitdaging op zich. Voeg daar onvoorspelbare bugs aan toe, die veel SNKRS-gebruikers ondervonden tijdens de Lost And Found 1 Shock Drop op 20 april, en het wordt nog moeilijker.

Overweeg nu bots, en het kopen van een paar hittebestendige schoenen lijkt een onmogelijke taak. Deelnemen aan een online loterij om een ​​paar schoenen te kopen, staat ver af van wat vroeger de sneakercultuur was, maar het is echt de enige methode die logistiek veilig en gezond is. De concurrentie lijkt een stuk stijver en oneerlijker vanwege de opkomst van die vervelende dummy-accounts die worden gebruikt door mensen die gewoon op zoek zijn naar financieel gewin via de sneaker-wederverkoopmarkt, maar op basis van wat Nike heeft onthuld, is er in ieder geval een grote kans dat je ‘ We verliezen het niet van deze clowns.

In een recente presentatie op het kantoor van Nike S23NYC verklaarde SNKRS GM/VP Lucy Rouse dat voor zeer populaire sneaker releases, zoals de recente Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG “Olive” en de recente Lost And Found AJ1 restock, bijna de helft van de inzendingen zijn bots en er zijn miljoenen inzendingen voor elk van die releases. Bovendien bevestigt Nike dat het bijna 12 miljard botvermeldingen per maand ontvangt.

Bovendien ontving de Travis Scott x AJ1 “Reverse Mocha” alleen al bijna 3,8 miljoen inzendingen, wat betekent dat bijna 1,9 miljoen bots waren. Het goede nieuws is dat Nike volgens Rouse een slagingspercentage van 98% heeft bij het elimineren van botvermeldingen. In recente releases is het je misschien opgevallen dat het scherm ‘Inzendingen verifiëren…’ verschijnt nadat je je betaling voor de trekking hebt ingediend. Deze pop-up bevestigt dat het interne systeem doet wat het kan om verdachte valse accounts uit te roeien, zodat het speelveld zoveel mogelijk gelijk wordt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart