Een Air Jordan 1 High OG “Yellow Ochre” wordt naar verwachting uitgebracht in het voorjaar van 2024

Hoewel er nog zeven maanden over zijn in het jaar, is er weer een Air Jordan 1 uit het voorjaar van 2024 geplaagd. Volgens betrouwbare bronnen zal het originele Air Jordan-silhouet volgend jaar rond deze tijd gelanceerd worden in een “Yellow Ochre”, “Black” en “Sail” kleurenschema. Kleurblokkering van het paar is niet onthuld via in-hand of officiĆ«le foto’s, maar de sneaker zal naar verwachting een ietwat klassiek arrangement aannemen.

Toeboxen, zij-swooshes, enkelflappen en lagere hielpanelen kunnen pronken met de titulaire “Yellow Ochre” flair, terwijl de rest van het bovenwerk kiest voor een pikdonkere afwerking, die lijkt op de inaugurele “Black/Varsity Red” en “Zwart/Koninklijk” uiterlijk. Er wordt aangenomen dat tussenzolen een lichtgele tint hebben die in overeenstemming is met de “Neo-vintage”-trend die te zien is in enkele van de meest populaire retro’s van de Jumpman van de afgelopen drie jaar. Ten slotte ronden de buitenzolen de stijl af met levendige “Yellow Ochre” flair.

Het merk heeft geen definitieve Nike SNKRS-details bekendgemaakt, maar dat zal begin 2024 waarschijnlijk veranderen.

We kijken uit naar je ideeƫn

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart