Het is officieel: adidas verkoopt weer YEEZY

Na maanden van geruchten is de adidas YEEZY-samenwerking weer van start gegaan. Noch het Duitse sportkledingmerk, noch Ye heeft het nieuws bevestigd, YEEZY MAFIA – oude bron van alles wat met YEEZY te maken heeft – heeft de update vanmorgen via sociale media gedeeld.

Uit rapporten van vorige week bleek dat adidas meer dan $ 440 miljoen verloor als gevolg van de beëindiging van de YEEZY-deal in oktober 2022. De herstelde relatie zou alleen betrekking hebben op de resterende adidas YEEZY-inventaris waarop de Three Stripes hadden gezeten, waaronder een YEEZY BOOST 350 “Pirate Black” heruitgave.

De onmiddellijke voorwaarden zijn als volgt, volgens YEEZY MAFIA: een deel van de opbrengst van verkochte producten zal worden gedoneerd aan geselecteerde internationale organisaties; U ontvangt 15% commissie over alle verkochte goederen. Adidas-CEO Bjørn Gulden heeft zich uitgesproken over zijn waardering voor de voormalige “Kanye West”, dus zou er uiteindelijk een nieuwe langetermijnovereenkomst tot stand kunnen komen? Misschien.

Als dat zo is, zou de deal kunnen resulteren in nieuwe schoenenontwerpen en de winkelruimtes die Ye ooit waren beloofd. Zoals altijd zal de tijd uitwijzen hoe de zaken verlopen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart