The Spider-Man: Across the Spider-Verse x Air Jordan 1 “Next Chapter” verschijnt op 20 mei

Spider-Man: Across the Spider-Verse, waarschijnlijk een van de grootste films van de zomer, komt begin juni eindelijk in de bioscoop.

En in afwachting van de premi√®re werkt Jordan Brand opnieuw samen met Marvel, dit keer om een Air Jordan 1 te maken die rechtstreeks is ge√Įnspireerd op de reis van Miles Morales naar het multiversum. De Spider-Man: Across the Spider-Verse x Air Jordan 1 lijkt zich te laten inspireren door het multiversum zelf.

De schoen lijkt alsof hij door een kloof in ruimte en tijd is geduwd, gefragmenteerd over bijna elk deel van zijn constructie. Hoewel er enige schijn van vertrouwdheid is, wordt dat snel uit het raam gegooid als de lambrisering verandert van leer in suède en terug, zij het dan bedroefd en krijgt een patina-achtige behandeling.

Bovendien heeft de Swoosh een subtiele iriserende afwerking, terwijl de eyestays en enkelflappen een grafische look bieden die rechtstreeks uit de pagina’s van een stripboek lijkt te zijn gescheurd. Geniet van een offici√ęle blik op de Spider-Man: Across the Spider-Verse x Air Jordan 1 oftewel “The Next Chapter”. De schoenen zullen naar verwachting op 20 mei bij Nike SNKRS verschijnen, iets minder dan een paar weken v√≥√≥r de premi√®re van de film.

We kijken uit naar je idee√ęn

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart