Massale adidas Yeezy Restock + nieuwe releases gepland voor juni 2023

Slechts enkele dagen nadat officieel was aangekondigd dat Ye akkoord was gegaan met adidas om bestaande Yeezy-voorraden te verkopen, lijkt het erop dat het merk Yeezy klaar is om de eerste stappen te zetten om zijn releaseplannen voor 2023 uit te voeren.

Eerder vandaag, de adidas India-site plaatste een afbeelding die een hele reeks adidas Yeezy-schoenen uit het verleden onthulde, waaronder de Yeezy 350 “Pirate Black”, Zebra 350s, Utility Black 500s, de Yeezy Foam Runner en Yeezy Slides in verschillende stijlen, en nog veel meer vanaf 1 juni. Er zijn geen specifieke releasedatums voor elke drop onthuld, hoewel het waarschijnlijk is dat ze in de zomermaanden volgens een gespreid schema zullen worden uitgebracht.

Naast de restocks kunnen we gloednieuwe Adidas Yeezy-stijlen verwachten die nog niet eerder zijn geïntroduceerd. Volgens de overeenkomst zouden de resterende adidas Yeezy-schoenen die al waren geproduceerd, in de detailhandel worden verkocht, waarbij degene die voorheen bekend stond als Ye 15% van de commissie ontving. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst gedoneerd ter ondersteuning van de strijd tegen discriminatie, haat, racisme en antisemitisme. adidas India heeft de foto sindsdien verwijderd, maar deze informatie komt overeen met de recente opduiking van de Zebra 350s en Utility Black 500s in adidas UK/Europe.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart