Adidas bevestigt Yeezy-releases voor augustus 2023

Na het verbreken van de banden met Ye in 2022, bleef adidas achter met miljoenen dollars aan overgebleven Yeezy-producten. En hoewel het er op een gegeven moment somber uitzag voor de Three Stripes, zou het merk zich uiteindelijk verzoenen met de controversiële artiest om te verkopen wat anders in exponentiële verliezen zou zijn veranderd.

Na het succes van hun eerste reeks releases – die naar verluidt ongeveer $ 560 miljoen aan inkomsten opleverden – heeft adidas Yeezy bevestigd dat er in augustus meer sneakers zullen verschijnen. Naar verwachting zal niet alleen de BEVESTIGDE app verschijnen, maar ook geselecteerde retailers en boetieks, de lijst bestaat uit veel geliefde nietjes, van de Yeezy Boost 350 v2 tot de Foam Runner. Maar ondanks lekken over een veel grotere, 19-delige selectie, bestaat de officiële aankondiging van adidas slechts uit in totaal 12 verschillende paren. Het is echter mogelijk dat er meer wordt onthuld zodra de release dichterbij komt. De releases van adidas Yeezy augustus 2023 zullen vanaf 2 augustus beschikbaar zijn via adidas-kanalen en via geselecteerde retailers. Het merk zal een gefaseerde release implementeren om de vraag te beheersen en een eerlijke, premium ervaring voor gebruikers te garanderen. Terwijl we wachten op de lancering begin volgende maand, kun je hier kijken wat er beschikbaar zal zijn.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart