Air Jordan 4 “Frozen Moments”

In mei, tijdens hun laatste SNKRS Live, deelde Jordan Brand een vroege blik op hun nieuwste exclusieve Air Jordan 4 voor dames: de ‘Frozen Moments’. En in afwachting van de release van de colorway – die nog maar een paar maanden verwijderd is – hebben retailers een nog betere glimp gedeeld van de herfstrelease. De Air Jordan 4 “Frozen Moments” is een eerbetoon aan de vroege carrière van Michael Jordan. Zijn naamgenoot – ontleend aan een televisiereclame die oorspronkelijk in 1997 werd uitgezonden – verwijst naar belangrijke punten tijdens de tijd van de atleet in de NBA. Deze colorway is met name een knipoog naar “The Shot” tegen de Cleveland Cavaliers in 1989, hetzelfde jaar dat de AJ4 zijn debuut maakte. Qua ontwerp schijnt de “Frozen Moments” MJ’s vierde handtekening door een relatief ingetogen lens. “Light Iron Ore” en “Neutral Grey” worden voornamelijk gebruikt in het bovenwerk, waarbij het leer en suède onder de “Metallic Silver” steunvleugels worden gedresseerd. “Sail”-tussenzolen en complementaire accenten helpen dan om het pakket af te ronden naast witte Jumpman-logo’s en zelden zwarte accenten. Geniet hier van een gedetailleerde blik op de Air Jordan 4 “Frozen Moments”. Deze zullen naar verwachting op 26 augustus uitkomen, en meer details zullen zeker dichter bij de release worden onthuld.

Air Jordan 4 “Frozen Moments”Release Date: Aug 26th, 2023
Color: Light Iron Ore/Sail-Neutral Grey-Black-Metallic Silver
Womens: €220
Style Code: AQ9129-001

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart