Eerste blik op de Nike Air Force 1 Low “Halloween 2023”

Elk jaar kleedt The Swoosh zijn vele lifestyle-aanbiedingen in griezelige kostuums die verwijzen naar het griezelige Halloween-seizoen. Terwijl de oranje en zwarte tinten van het afgelopen jaar effectief het einde van oktober aankondigden, plant het merk Beaverton een openlijke connectie in 2023 met de trick-or-treat-vakantie met een Candy Corn Nike SB Dunk High, een op het kerkhof ge├»nspireerde Ja 1 en nu heeft een geschaalde Air Force 1 Low een aantal nachtmerrieachtige verfraaiingen doordrenkt.

Dankzij de afbeeldingen van SwiftSole, geneest het Bruce Kilgore-ontwerp het hele bovenwerk in een pikdonkerzwarte outfit – een compliment voor het getrommelde leren vamp en kwart met met slangenleer behandelde overlays en profiel-swooshes. De kleur van de tong en tussenzool past bij de sombere esthetiek, een golf van grijstinten bepalen de kraagvoering, zilverkleurige jack-o-lantern dubraes en het gemarmerde loopvlak doordrenkt met levendige strepen neongroen. Elders verlicht een zeldzame knal of oranje de cursieve lipjes van de tong, terwijl de inlegzolen een huiveringwekkend bos verbeelden dat is uitgedost met in swoosh gesneden pompoenen.

De Nike Air Force 1 Low “Halloween 2023” wordt naar verwachting in oktober uitgebracht. Terwijl we wachten op verdere releasedetails, is het griezelige paar hieronder te zien in beelden van de eerste blik.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart