Exclusieve Air Jordan 4 “Vivid Sulphur” voor dames komt zomer 2024

Als een van de meest geprezen in zijn kenmerkende line-up, zal de Air Jordan 4 volgend jaar een massale toename van releases ervaren, samenvallend met het 35-jarig jubileum van het Tinker Hatfield-ontwerp. Vooruitlopend op 2024 heeft Jordan Brand een reeks OG- en inline-stijlen voorbereid, zoals dit “Vivid Sulphur” -ensemble.

Vergelijkbaar met de metallic-collectie van het silhouet uit 2020, komt een glinsterende goudgele tint neer bovenop het viertal eye-stays. Daarentegen is de kleurrijke concentratie van de eerste rond de tong in plaats daarvan gepositioneerd door de tussenzool en gespleten delen van het loopvlak. Zuiver wit leer vormt het grootste deel van de bovenste gereedschappen, terwijl “Antraciet” Jumpman-logo’s een monochroom contrast geven in de zomerklare gereedschappen. De Air Jordan 4 “Vivid Sulphur” wordt naar verwachting in de zomer van 2024 uitgebracht. Geniet ondertussen van een mogelijke mock-up van het paar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart