Officiële afbeeldingen van de Air Jordan 5 “Burgundy”

De Air Jordan 5 “Burgundy”, oorspronkelijk uitgebracht in 2006 als een meer avant-gardistische kijk op de retrocatalogus van Jordan, is in officiële afbeeldingen verschenen voordat het silhouet later deze zomer terugkeert naar de schappen. Doordrenkt met een premium niveau van vakmanschap “Deep Burgundy” tinten genezen het geheel van het beklede nubuck bovenwerk. “Light Graphite”-accenten dansen door het bovenste stiksel terwijl de veters en binnenvoering worden aangekleed.

Het grijswaardenpalet wordt bovendien toegeschreven aan de “Metallic Silver” -afwerking van de geborduurde Jumpman-insignes op de tong en hiel. Onder de voet, een ijzig halfdoorschijnend loopvlak en spetterende verf tussenzoolring trouw aan de originele tooling uit het midden van de jaren 2000. De Air Jordan 5 “Burgundy” staat gepland voor release op 12 augustus in volledige gezinsmaat. In de tussentijd is het paar hieronder in gedetailleerde beelden te zien.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sneakerheads
Logo
Shopping cart