Zijkant vol swooshes reflecteert op deze Nike Air Max 90

Er zijn twee dingen die je vaak tegenkomt op een paar Nikes: Swooshes en reflecterende materialen. Deze Air Max 90, die net opdook dankzij officiƫle afbeeldingen, heeft beide in schoppen. Maar hoewel gedurfd in het bovengenoemde opzicht, houdt het paar zijn colorway esthetisch eenvoudig. \

Een groot deel van het bovenwerk, van de mesh-inzetstukken tot het kwart van getrommeld leer, is exclusief gekleed in grijstinten, als aanvulling op de verduisterde afwerking van de zool net onder de voet. Witte hits zijn ook aanwezig, zij het slechts zelden, verbannen naar de branding langs zowel het hiellipje als de tong. De vele Swooshes die op het reflecterende spatbord zijn aangebracht, zijn echter bekleed met een lichte, bijna blauwachtige afwerking, waardoor ze goed afsteken tegen de verblindende achtergrond.

Bekijk deze aankomende Nike Air Max 90 hier van dichterbij. Deze zouden binnenkort beschikbaar moeten zijn via zowel Nike SNKRS als geselecteerde retailers.

Sneakerheads
Logo
Shopping cart